ECG-2150 Cardiofax C

3-kanalen interpretatie ECG

De Cardiofax C – elektrocardiogram van Nihon Kohden is ontworpen om de dagelijkse routine van ECG diagnostiek te ondersteunen. Tevens biedt de cardiograaf een hoog niveau op betrouwbaarheid in de analyse diagnose. Cardiofax C maakt gebruik van het Nihon Kohden analyse programma ECAPS 12C. Het biedt gelijktijdige 12-afleidingen ECG-acquisitie en -analyse met ongeveer 200 bevindingen met actieve ruis onderdrukkking. Nauwkeurige gegevens ondersteunen een snelle diagnose.

Met zijn 4.8″ display kunnen 12-lead ECG in een oog opslag worden bekeken voordat er een opname wordt gemaakt. Cardiofax C heeft een ingebouwd LAN en ondersteunt op papier gebaseerde en papierloze workflows. ECG’s en analyse kunnen ter beoordeling digitaal worden verstuurt. Het lichtgewicht en compacte ontwerp van de Cardiofax C en een lange batterijduur ondersteunen een hoge mobiliteit in de dagelijkse workflow. 

Kenmerken

Workflow ondersteuning
  • Eenvoudig te bekijken: Dankzij het 4,8″ gekantelde display kunt u de real-time ECG’s en gegevens met 12 afleidingen gemakkelijker bekijken. Met de preview-functie kunt u 2.8 seconden ECG’s en analyse resultaten controleren voordat u opneemt (3 kanalen).
  • Elektronische opname: maximaal 40 ECG-bestanden kunnen worden opgeslagen in het interne geheugen en ongeveer 3.000 ECG-bestanden kunnen worden opgeslagen op een externe SD-geheugenkaart. Bovendien kunnen ECG-gegevens via een bekabeld LAn worden overgedragen naar een PC. De ECG-gegevens kunnen op een pc worden bekeken en vergeleken met de optionele ECG-gegevensbeheersoftware polaris.one van Nihon Kohden. Papierloos ECG-beheer bespaart zowel tijd als geld.
  • Verbeterde workflow: ondersteunende barcode of magnetische kaartlezer die niet alleen tijd bespaart bij het invoeren van de de patiëntgegevens, maar ook mogelijke fouten bij het invoeren van gegevens vermindert.
  • Hoogste mobiliteit: het lichtgewicht en compacte ontwerp van slechts 1.7 kg en een lange batterij duur van meer dan 120 minuten zorgen voor de hoogste mogelijke mobiliteit in de dagelijkse workflow.
Betrouwbare diagnose met geavanceerde analyse
  • 12-lead ECG analyse op hoog niveau: Cardiofax S omvat het nieuwste interpretatieprogramma van Nihon Kohden, ECAPS 12C analyse programma. Het biedt gelijktijdige 12-lead ECG-acquisitie voor maximaal 24 seconden en analyseert met ongeveer 200 bevindingen en 5 beoordelingscategorieën. ECAPS 12C kan ook typische ECG van het Brugada type detecteren.
  • Krachtige naleving van IEC60601-2-25: 2011: Cardiofax voldoet aan de IEC-norm IEC60601-2-25: 2011, die een hoge nauwkeurigheid van signaalverwerking (AC-filtering), ECG-meting en ECG-analyse goedkeurt. Het helpt u met een nauwkeurige ECG-diagnose.

Documenten

Gerelateerde Producten

Facebook
LinkedIn
Instagram