ECG-2250 CARDIOFAX S

Overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen.

De Nihon Kohden Cardiofax electro cardiogram serie staat voor eenvoudige bediening en efficiënte workflows. De Cardiofax S ondersteunt zorgverleners in hun dagelijkse routine met nauwkeurige en betrouwbare ECG-informatie voor verbeterde efficiëntie. Dankzij de 7″ verlichte kleurendisplay zijn alle relevante gegevens en de 12-afleidingen op een scherm te zien.

De gidsfunctie op het scherm zorgt voor een optimale positionering van de elektroden en ondersteunt zo de efficiënte workflow van de zorgverlener. Andere efficiëntietools zoals een barcodelezer of een magnetische kaartlezer voor het invoeren van patiënten ID is ook beschikbaar. Cardiofax S ondersteunt op papier gebaseerde en papierloze workflows. ECG en de analyse kunnen ter beoordeling digitaal worden verstuurt.

Het geavanceerde interpretatieprogramma, ECAPS 12C analyse, zorgt voor diagnostische vertrouwen en ondersteunt een snelle en betrouwbare diagnose voor de patiënten. Het biedt gelijktijdige 12-afleidingen ECG en analyse met ongeveer 200 bevindingen met actieve ruisonderdrukking.

Kenmerken

  • Gemakkelijk te bekijken LCD-kleurendisplay: Op de verlichte 7″ kleuren LCD scherm kunt u gemakkelijker de 12-afleidingen ECG en gegevens bekijken. Verbeterde gebruikerservaring met on-screen gidsfunctie als los liggende lead berichten helpt om opnieuw testen te voorkomen.
  • Eenvoudige gegevensinvoer: Uitgerust met alfanumerieke toetsen voor het identificeren en gemakkelijk invoeren van patiëntinformatie. De barcodelezer en magnetische kaartlezer maken het mogelijk om de patiëntinformatie snel in te voeren zonder menselijke fouten.
  • Eenvoudige bediening: met zijn lichtgewicht ontwerp en geïntegreerde handgreep staat de Cardiofax S voor gemakkelijke draagbaarheid – hij weegt 2,3 kg zonder de batterij.
  • Elektronische opname: met de Preview-functie kunt u de ECG en de analyse controleren voordat u afdrukt. Via de papierloze modus kan de ECG en de analyse digitaal worden verstuurt.
  • Gemakkelijke gegevens overdracht: tot 400 ECG-bestanden kunnen worden opgeslagen in het interne geheugen. Ongeveer 3.000 ECG bestanden kunnen op een SD geheugenkaart worden opgeslagen. Cardiofax S biedt ook de mogelijkheid om de ECG gegevens digitaal over te dragen via LAN of W-LAN.
  • 12-lead ECG analyse op hoog niveau: Cardiofax S omvat het nieuwste interpretatieprogramma van Nihon Kohden, ECAPS 12C analyse programma. Het biedt gelijktijdige 12-lead ECG-acquisitie voor maximaal 24 seconden en analyseert met ongeveer 200 bevindingen en 5 beoordelingscategorieën. ECAPS 12C kan ook typische ECG van het Brugada type detecteren.
  • Krachtige naleving van IEC60601-2-25: 2011: Cardiofax voldoet aan de IEC-norm IEC60601-2-25: 2011, die een hoge nauwkeurigheid van signaalverwerking (AC-filtering), ECG-meting en ECG-analyse goedkeurt. Het helpt u met een nauwkeurige ECG-diagnose.

Gerelateerde Producten

Facebook
LinkedIn
Instagram