ECG-2350 Cardiofax M

Gemakkelijke bediening & geavanceerde analyse.

Eenvoudige bediening en efficiënte workflow zijn de basis van het Cardiofax M elektrocardiogram van Nihon Kohden. Met het grote 7″ kleurendisplay kunnen 12-afleidingen ECG in een oog opslag worden bekeken voordat er een opname wordt gemaakt. Cardiofax M ondersteunt op papier gebaseerde en papierloze workflows, waardoor zowel ECG als analyse resultaten voor beoordeling digitaal verstuurd kunnen worden. 

Kenmerken

Gemakkelijke te bedienen
 • Gemakkelijk te bekijken LCD-kleurendisplay: Op de verlichte 7″ kleuren LCD scherm kunt u gemakkelijker de 12-afleidingen ECG en gegevens bekijken. Verbeterde gebruikerservaring met on-screen gidsfunctie als los liggende lead berichten helpt om opnieuw testen te voorkomen.
 • Eenvoudige gegevensinvoer: Uitgerust met alfanumerieke toetsen voor het identificeren en gemakkelijk invoeren van patiëntinformatie. De barcodelezer en magnetische kaartlezer maken het mogelijk om de patiëntinformatie snel in te voeren zonder menselijke fouten.
 • Eenvoudige bediening: met zijn lichtgewicht ontwerp en geïntegreerde handgreep staat de Cardiofax S voor gemakkelijke draagbaarheid – hij weegt 2,3 kg zonder de batterij.
 • Elektronische opname: met de Preview-functie kunt u de ECG en de analyse controleren voordat u afdrukt. Via de papierloze modus kan de ECG en de analyse digitaal worden verstuurt.
 • Gemakkelijke gegevens overdracht: tot 400 ECG-bestanden kunnen worden opgeslagen in het interne geheugen. Ongeveer 3.000 ECG bestanden kunnen op een SD geheugenkaart worden opgeslagen. Cardiofax S biedt ook de mogelijkheid om de ECG gegevens digitaal over te dragen via LAN of W-LAN. DICOM output wordt ondersteunt. Informatie kan ook direct worden opgeslagen in PDF formaat. 
Geavanceerde analyse
 • 12-lead ECG analyse op hoog niveau: Cardiofax S omvat het nieuwste interpretatieprogramma van Nihon Kohden, ECAPS 12C analyse programma. Het biedt gelijktijdige 12-lead ECG-acquisitie voor maximaal 24 seconden en analyseert met ongeveer 200 bevindingen en 5 beoordelingscategorieën. ECAPS 12C kan ook typische ECG van het Brugada type detecteren.
 • Baanbrekende synECi18-technologie:
  • Ontwikkeld door Nihon Kohden, biedt synECi18 18-afleidingen ECG informatie van een standaard 12-afleidingen ECG door synthese van de extra afleidingen V3R tot V5R en V7 tot V9, om onzichtbare ischemie te helpen identificeren.
  • Diagnostische onnauwkeurigheid kan schadelijke vertragingen veroorzaken, vooral als de presentatie niet typisch is of de eerste 12-afleidingen ECG negatief is. Tijdige detectie van ischemie met synECi18 kan myocardiale schade voorkomen of de tijd verkorten tot indicatie van percutane coronaire interventie (PCI).
  • Vooral in noodsituaties wordt synECi18 beschouwd als een nuttig triage-instrument om de resultaten te verbeteren door vroege herkenning en castratie. Met dezelfde werklast en kosten als voor standaard ECG-procedures, is de patiënt veiligheid geoptimaliseerd en kan de tijd tot reperfusie worden verkort.  
 • Krachtige naleving van IEC60601-2-25: 2011: Cardiofax voldoet aan de IEC-norm IEC60601-2-25: 2011, die een hoge nauwkeurigheid van signaalverwerking (AC-filtering), ECG-meting en ECG-analyse goedkeurt. Het helpt u met een nauwkeurige ECG-diagnose.

Documenten

Gerelateerde Producten

Facebook
LinkedIn
Instagram