Anorectaal HRaM Manometrie systeem

Diversatek Healthcare Pelvic Floor Evaluation & Retraining Systeem

Diversatek Healthcare heeft een uitgebreide product portfolio ontwikkeld voor bekkenbodemevaluatie, inclusief anorectale manometrie, EMG-evaluatie en Pudendal Nerve Latency Testing.

Van het adaptieve inSIGHT-systeem van Diversatek Healthcare tot BioVIEW Acquisitie- en analyse software, inclusief SyncVIEW dat een multidimensionaal beeld geeft van elke manoeuvre, het vinden van de juiste oplossing voor uw diagnose en retraining behoeften is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Anorectaal Manometrie

Met het anorectale manometrieaanbod van Diversatek Healthcare, inclusief zowel directionele als circumferential hoge resolutie modellen, en de Clinical Innovations Air-Charged Katheters, kan de arts een breed spectrum van diagnostische onderzoeken uitvoeren, waaronder:

  • Duw en knijp manoeuvres
  • Recto-Anal Inhibitory Reflex (RAIR)
  • Compliance Testing
  • Sensatie
Pudendal Nerve Latency Testing

Diversatek Healthcare biedt de standaard Sierra® Summit™ van Cadwell Laboratories, een compleet systeem dat de tijdsrelatie of latentie meet tussen een stimulus van de zenuw van Pudendal en de reactie van de externe anale sluitspier.

Pelvic Floor Retraining

Functionele aandoening van de bekkenbodem zoal fecale incontinentie en chronische constipatie zijn invaliderende aandoeningen die in prevalentie toenemen. Meestal kan de oorzaak van deze problemen worden geïdentificeerd met een grondige fysiologische evaluatie die anorectale manometrie, rectale sensatie en compliance omvat, EMG-onderzoek van de bekkenbodem en intra-rectale defecatie onderzoek. Eenmaal correct geïdentificeerd, kunnen deze afwijkingen worden behandeld.

Simpel Visualisatie met Diversatek Healthcare apparatuur

Onze 23-kanaals, multi-directionele, hoge resolutie sonde maakt visualisatie van de volledige lengte en dynamiek van het anale kanaal mogelijk. Dit verhoogt de patiënttolerantie en bespaart tijd door het elimineren van een doorhaal.

Facebook
LinkedIn
Instagram