Service & onderhoud

Goede service

Een ziekenhuis of zorginstelling is vaak een zeer complexe organisatie waarin goed werkende apparatuur van levensbelang is. Wij zijn partner van vele honderden ziekenhuizen, zorginstellingen en kleinere particulieren in de Benelux, Aruba, Curaçao, Bonaire en Suriname. Wij verkopen en installeren niet alleen apparatuur, maar leveren ook service op alle diagnostische apparatuur in onze werkvelden. Goede service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Service Overeenkomst

Zoals de wet voorschrijft, dient u medische apparaten jaarlijks te onderhouden. Wij bieden u de mogelijkheid een serviceovereenkomst af te sluiten voor één of meerdere apparaten. Hiermee bent u voor een vast bedrag per jaar verzekerd van goed onderhouden apparatuur en voorkomt u onvoorziene kosten. De overeenkomst is opgesteld aan de hand van richtlijnen van onze brancheorganisatie FHI (Federatie Het instrument). De prijs, de duur en de inhoud ervan worden in overleg afgestemd op uw wensen en kan in overleg worden bijgesteld. In de overeenkomst kunt u bijvoorbeeld preventief onderhoud, correctief onderhoud of materiaal laten opnemen.

Service verzoeken

Heeft u storing aan uw apparatuur? Wij kijken eerst of wij het probleem op afstand voor u kunnen oplossen. Als dit niet het geval is, vragen wij u per e-mail een klachtomschrijving met een opdracht te verstrekken. Vervolgens sturen wij zo snel mogelijk een servicemonteur langs om het probleem te verhelpen. Is uw apparatuur niet afkomstig van VCM Medical? Geen enkel probleem. Als wij de deskundigheid in huis hebben, denken wij graag met u mee.

Heeft u een service verzoek ingediend en wilt u op afstand geholpen worden? Via onderstaande button kunt u het benodigde programma Teamviewer downloaden en uitvoeren.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Facebook
LinkedIn
Instagram