VCM Medical

Wij zijn een karakteristiek familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in het vroegere Danica (sinds 1985). Wij leveren, installeren en onderhouden medisch-diagnostische apparatuur binnen de Cardiologie, Gastro-enterologie, Neurologie en Urologie.

Op 1 mei 2008 heeft Albert Kramer VCM Medical opgericht als vervolg op Danica. Eigenhandig heeft de ondernemer een breed klantenbestand, diepgaande vakkennis en bedrijfsmatig ervaring opgebouwd. In de afgelopen jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt. Door nauwgezette samenwerking met onze leveranciers zijn diverse successen geboekt en kunnen wij nu veel hoogstaande producten leveren voor de genoemde werkvelden.

Werkveld

Honderden (inter) nationale ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en kleine particulieren behoren tot onze klanten en partners. Wij leveren hoogstaande apparatuur en tevens veel accessoires en onderdelen voor uiteenlopende toepassingen.

Kennis

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, beschikken we over de benodigde kennis van alle apparatuur. Wij instrueren na installatie alle betrokken in langdurig en efficiënt gebruik van de apparatuur. Om uw gebruikerskennis te optimaliseren, organiseren wij, samen met onze leveranciers, zo nu en dan workshops of komen we langs voor demonstraties en trainingen.

Service

Naast de verkoop en installatie onderhouden wij ook uw apparatuur zoals u wenst: door middel van telefonisch ondersteuning, een serviceovereenkomst of op basis van uw serviceverzoek. Tevens leveren wij duizenden accessoires binnen de verschillende werkvelden. Een groot aantal van deze accessoires kunnen wij direct uit voorraad leveren.

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteit en gerichte dienstverlening staat centraal binnen de organisatie van VCM Medical v.o.f.. Om hier invulling aan te geven is een managementsysteem opgezet welke voldoet aan de norm eisen.

Dowload hier de beleidsverklaring van VCM Medical v.o.f.

Recycle

Wij zijn als bedrijf aangesloten bij de federatie van technologiebraches, Federatie Het Instrument (FHI). Wij zijn ook lid van Stichting Recycling Technologische Apparatuur (RTA). Deze stichting zet zich in voor het op een goede en verantwoorde manier inzamelen en recyclen van afgedankte elektr(on)ische apparatuur.