CerebAir

Realiseer cEEG op de IC

Patiënten met een onduidelijke mentale status op de IC zijn te weinig gediagnosticeerd, en de behoefte voor technologie en routine kunnen hierin de reden zijn. Nu met CerebAir bieden we innovatieve technologie om cEEG voor iedereen mogelijk te maken, wat leidt tot meer klinische en financiële resultaten.

De CerebAir EEG-headset is een telemetrie EEG versterker, ontwikkeld voor snelle en eenvoudige cEEG-monitoring, uitgevoerd in een instelling voor kritieke zorg. Expertise in het toepassen van EEG elektroden is niet vereist.

Door Bluetooth® communicatie te gebruiken, is de patiënt vrij van omringende kabels. Dit is ideaal voor een IC-instelling waarbij veel kabels van verschillende medische apparaten zijn aangesloten op het lichaam van de patiënt.

Iedereen kan een EEG snel bevestigen

Aangezien er slechts twee knoppen op de CerebAir zitten, is de bediening eenvoudig en betrouwbaar. Breng de CerebAir aan met disposable elektroden die vooraf op het hoofd van een patiënt zijn bevestigd – iedereen kan het. Dankzij flexibele armen past de CerebAir op verschillende vormen van patiënt hoofden.

De EEG-bewakingssoftware geeft verschillende nuttige informatie weer op het beeldscherm, inclusief visuele aanpassing en statusinformatie zoals batterij en elektrode status. CerebAir bewaakt continu de toestand van elke elektrode en als het een slechte elektrode detecteert, waarschuwt het systeem de medisch personeel om de patiënt te bezoeken. 

Baanbrekende technologie voor verbeterde efficiëntie

Neurofax EEG-systemen, ontworpen voor zeer scherpe prestaties, zijn voorzien van geavanceerde technologie om veelzijdigheid te bieden voor zelfs de meeste veeleisende klinische vereisten.

  • Polaris.one, een database management systeem, ondersteunt de eenvoudige administratie en organisatie van diagnostische gegevens. Moderne communicatie-interfaces (HL7 en GDT / BDT) maken integratie in het ziekenhuis- en praktijkinformatiesystemen mogelijk.
  • Digital Video Software maakt gesynchroniseerde digitale video mogelijk voor EEG-systemen met webcam, professionele HD-camera of picture-in-picture volgens de vereisten
  • EEG Mapping, biedt amplitude met spectrale en frequentie online mapping tijdens acquisitie, zelfs met enkele kanalen en montages. Spike en Seizure Detection Software met een hoge gevoeligheid en een verbluffende lage vals-positieve snelheid.
  • Spike & Seizure detection software met een hoge gevoeligheid en een zeer lage vals positieve resultaten
Progressieve presentatie voor slimme monitoring

Neurofax EEG-systemen hebben een slimme actieve weergave die het gebruikersgemak verbetert voor effectievere monitoring.

  • EEG trendprogramma zet EEG signalen om in duidelijke trendgrafieken waardoor ze gemakkelijk te interpreteren zijn (aEEG, DSA, CSA, Power FFT).
  • Slimme vitale functies-interface voor multimodaliteitsbeoordeling van de patiënt, met mogelijkheid om 8 kanalen uit bed monitors te halen.
  • Live View Panel biedt intuïtief real time beheer van verschillende neuromonitoring-gegevens vanaf een gecentraliseerde locatie.
Functies voor meer gemak

Neurofax EEG heeft futuristische functies die gegevensintegratie mogelijk maken met meer flexibiliteit, compatibiliteit en aanpassing voor efficiënt en handige monitoring.

  • Aanpasbaar hoofdmenu dat registratie van onderzoek protocolknoppen in het hoofdmenu mogelijk maakt. Elke knop heeft door de gebruiker gedefinieerde instellingen voor een onderzoek dat kan worden aangepast voor verschillende onderzoek condities en -methoden.
  • Note Window biedt de mogelijkheid om tot 1.000 secties golfvormen op te slaan voor vergelijking door drag en drop principe. Er kunnen maximaal 100 gekopieerde golfvormen worden geregistreerd als voorbeeldgegevens voor vergelijking met andere patiënten of voor educatieve doeleinden.
  • NeuroReport, dat is geïntegreerd in alle Nihon Kohden EEG-systemen, biedt individueel geconfigureerde rapportsjablonen, inclusief adaptieve automatische tekst functies, voor snelle en eenvoudige rapportage. Het garandeert maximale flexibiliteit en compatibiliteit. 
Facebook
LinkedIn
Instagram