Connex® Vital Signs Monitor

Eén eenvoudige oplossing voor continue, interval- en steekproefsgewijze bewaking die is ontworpen om u te helpen vitale patiëntgegevens vast te leggen.

Met meer patiënten op uw Medsurg-vloer die zieker zijn dan vroeger, heeft een oplossing nodig voor het bewaken van vitale functies van uw patiënten. De Welch Allyn® Connex® Vital Signs Monitor kan u hierbij helpen.

De intuïtieve touchscreen-monitor heeft heldere, levendige kleuren om uw werkwijze goed te begeleiden. Het is aanpasbaar aan de meeste zorgomgevingen met een lage intensiteit en klinische werkomgeving. Het kan pulsoximetrie, niet-invasieve bloedruk (NIBP), temperatuur, end-tidal CO2 (EtCO2), ademhaling en nog veel meer meten. Aangezien geen twee patiënten hetzelfde zijn, worden er meerdere profielen ondersteund.. Denk daarbij aan continue bewaking, intervalbewaking, steekproefsgewijze vitale functies bewaking en meer. Draadloze EPD-verbindingsmogelijkheden geeft zorgverleners toegang tot real time patiënten informatie en helpt bij het verminderen van handmatige gegevensinvoer. Voor patiënten met een hoog risico kunnen aanvullende functies, zoals scores voor vroegtijdige waarschuwingen en EtCO2 u helpen hun veiligheid te waarborgen door de verslechtering van de patiënt eerder te identificeren.

Gemakkelijk. Zeker. Verbonden.

Kenmerken

 • Meet de bloeddruk in slechts 15 seconden me tSureBP®-technologie.
 • Pas workflows aan om patiëntobservaties en vitale modifiers te documenteren.
 • Kies tussen SureTemp® Plus of Braun ThermoScan® PRO 6000 Thermometrie.
 • Help tekenen van achteruitgang van de patiënt te identificeren met geautomatiseerde Early Warning Scores.
 • Pulsoximetrie vastleggen met Masimo®- of Nellcor® SpO2-sensoren.
 • Snel en veilig toegang tot een apparaat met single sign-on (inclusief Imprivata®-integratie).
 • Gebruik Medtronic® Microstream Capnography (etCO2) met Integrated Pulmonary Index (IPI).
 • Maak verbinding met Detecto®, Health o meter ® en SECA-weegschalen.
 • Profiteer van Masimo non-invasieve continue monitoring van totaal hemoglobine (SpHb) en Masimo Acoustic Respiratory Monitoring (RRa).
 • Voeg 3- of 5-afleidingen ECG-bewaking toe met aritmiedetectie.
 • Integreer met Connex Central Stations om monitoring en alarmbeheer te centraliseren.
 • Beveilig patiëntgegevens met gegevenscodering en aanvullende beveilingsfuncties die zijn goedgekeurd door het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD).
 • Maak verbinding met uw EPD via WiFi® of Ethernet.

Houd degene die risico lopen nauwlettend in de gaten.

Naast het meten van de vitale functies van de patiënt, omvat de Connex Vital Signs Monitor ook elementaire hartbewaking. ECG-functionaliteit biedt visualisatie van golfvormen en onmiddellijke meldingen voor dodelijke hartritmestoornissen, zodat u de patiënten die dit het meest nodig hebben, nauwlettend kunt volgen.

De gegevens die u nodig hebt, wanneer u ze nodig hebt

Elimineer handmatige gegevensinvoer fouten en weglatingen met een volledig geautomatiseerde, verbonden oplossing voor vitale functies. Verzend gegevens veilig rechtstreeks van het bed naar de kaart van een patiënt in uw EPD, zodat alle zorgverleners in uw organisatie toegang hebben tot de meest actuele patiëntinformatie.

Facebook
LinkedIn
Instagram