ECG-3150 CARDIOFAX C

Kwaliteitsdiagnose
Nauwkeurige gegevens voor snellere diagnose
De geavanceerde filtertechnologie elimineert ruis met minder golfvormvervorming. Het Nihon Kohden ECAPS 12C ECG-analyseprogramma biedt meer dan 200 bevindingen met gedetailleerde analyse. Het is gebaseerd op een contourverificatiedatabase met 13.000 ECG’s en een ritmeverificatiedatabase met 19.000 ECG’s.

Identificatie van plotselinge aritmie
5-inch TFT-kleurenscherm realiseert duidelijke golfvormbewaking met 12 afleidingen en verkleint de kans om de test opnieuw uit te voeren. Sla de laatste 3 minuten van alle afleidings-ECG-golfvormen op in het interne geheugen en zorg ervoor dat belangrijke informatie niet verloren gaat.

Kenmerken

Kwaliteitsonderzoek overal

Extreem licht en compact gewicht garandeert stressvrije mobiliteit. De batterij die lang meegaat, maakt kwalitatief en draagbaar onderzoek overal mogelijk: 180 minuten of langer, afhankelijk van de omstandigheden.

 

Opties:

  • Trolley
  • Patiënten kabel arm
  • USB Flashdisk
  • Wireless LAN module
  • Batterij pack

Kwaliteitstoegankelijkheid van patiëntgegevens

Cardiofax C (ECG-3150) ondersteunt verschillende soorten gegevensuitvoer, die bedraad is via LAN of een ingebouwde draadloze LAN-module.

* Compatibele webbrowser en omgeving zijn vereist voor gebruik binnen het netwerk.

Met de patiëntvraagfunctie kunnen patiëntgegevens naar de Cardiofax C worden gedownload om deze af te stemmen op het aanstaande ECG-onderzoek. Samen met het ECG-portfolio en de data-interface en workflowmanagementtool polaris.one is een sterke combinatie beschikbaar. De “webserver” van de Cardiofax C biedt een eenvoudige oplossing voor basisgegevensbeheer (bekijken en extraheren als PDF-bestand via webbrowser*).

Documenten

Facebook
LinkedIn
Instagram