ELI® 280 Cardiograaf

De ELI 280 ECG heeft een groot touchscreen, een intuïtieve gebruikersinterface en meerdere aansluitmogelijkheden om aan de behoefte van uw praktijk te voldoen.

De ELI® 280 ECG is een draagbare, gebruiksvriendelijke touchscreen- oplossing die is ontworpen voor ECG-omgevingen met een hoog volume, van de dokterspraktijk tot het ziekenhuis. De breedbeeld display biedt eenvoudige menunavigatie, snelle invoer van patiëntengegevens en duidelijke verificatie van de juiste elektrodeaansluitingen. Met bewezen ECG weergave, digitale integratie en het VERITAS®-interpretatiealgoritme kunt u vertrouwen op uw gegevens. Selecteer de module die het beste werkt voor uw workflow: de innovatieve draadloze acquisitiemodule (WAM™) of de AM™ 12 bedrade acquisitiemodule. Beide bevatten vervangbare geleidingsdraden, geleidingsfoutindicatoren en afstandsbediening met knoppen voor ECG-acquisitie en ritmeafdrukken. 

Kenmerken

Ontworpen om aan uw klinische behoeften te voldoen

  • 10.1 inch kleuren touchscreen met hoge resolutie geeft alle 12 afleidingen tegelijkertijd weer.
  • legt de beste 10 seconden aan ECG-gegevens uit het geheugen vast, waardoor er minder behoefte is aan herhaalde ECG’s.
  • VERITAS-algoritme gebruikt genderspecifieke, volwassen en pediatrische criteria voor interpretaties.
  • Breedbeeldweergave helpt bij het verbeteren van navigatie, gegevensinvoer en verificatie van de elektrodeverbinding.
  • Optionele draadloze data-acquisitie vergroot de flexibiliteit van de werkruimte, zodat u zich vrij door de kamer kunt bewegen.
  • Ondersteunt pacemaker-piekdetectie met 40.000 sps/kanaal data registratie.
  • Inclusief bevestiging van de aansluiting door detectie en weergave van leads.
  • 1k sps/kanaal opname voor signaal beoordeling tijdens analyse, weergave en afdrukken.

Draadloze Vrijheid

Met onze Wireless Acquisitie Module (WAM™) kunt u ECG’s zonder verbinding met patiënten vastleggen, zodat u zich vrij door de onderzoekskamer kunt bewegen zonder dat de kabels in de weg zitten. En omdat de ECG- en acquisitiemodule een draadloze verbinding hebben, hoeft het ECG niet langer naast het bed te liggen, zodat u patiënten in afzondering of kritieke situaties kunt bewaken. 

Facebook
LinkedIn
Instagram