Life Scope G3

Kwaliteit voor het leven

De Life Scope G3 van Nihon Kohden is een draagbare telemeter met vitale functies die ECG, ademhaling en SpO2 bewaakt ter ondersteuning van verschillende fasen van ambulante zorg zonder de veiligheid en mobiliteit van de patiënt in gevaar te brengen.

De Life Scope G3 is gebaseerd op geavanceerde technologie en biedt altijd een overal monitoring, zodat de vitale functies en afleidingen van de patiënt kunnen worden bekeken op het 3,2 inch kleuren LCD-scherm. Het verbetert de cardiologische zorg en zorgt voor comfort en mobiliteit van de patiënt.

Veiligheid en beoordeling

Met Life Scope G3 kunt u de vitale functies en afleidingen van een patiënt op een 3.2 inch scherm bevestigen – op afstand.

 • Mobiel: met WIFI mogelijkheden verbetert G3 de mobiliteit van de patiënt door het dekkingsgebied voor telemetrie te vergroten. Het Life Scope G3-alarm signaleert een plotselinge verandering in de toestand van de patiënt.
 • Verpleegoproep: de patiënt kan de verzorger op de hoogte brengen met de verpleegoproeptoets
 • Verpleegoproep: de patiënt kan de verzorger op de hoogte brengen met de verpleegoproeptoets.
 • Verbeterde cardiologische zorg: Life Scope G3 ondersteunt 3- en 6- afleidingen ECG. Het detecteert 23 soorten aritmieën.
 • Beoordeling aan de kant van de patiënt: volledige afleidingen, trend van vitale functies en breed scala aan gegevens zijn beschikbaar aan de kant van de patiënt zonder naar het centraal station te gaan. Er kunnen 24 uur gegevens worden weergegeven wanneer Life Scope G3 is verbonden met het centrale station.
Gestroomlijnd

Met Life Scope G3 kunt u alarmen bevestigen en gegevens intuïtief bekijken aan de kant van de patiënt om uw workflow te stroomlijnen.

 • Geavanceerde alarmbeheer: de twee alarmmodus van Life Scope G3 zorgen voor zowel de veiligheid als het comfort van de patiënt. Wanneer de patiënt rechtstreeks wordt bewaakt, laat de monitormodus alarmen horen bij zowel de centrale monitor als de Life Scope G3. En om een rustige omgeving aan het bed voor de patiënt te creëren, dempt de telemetriemodus alarmen aan de patiëntzijde en alarmen alleen op de centrale monitor.
 • Lange gebruikersduur van de batterij: met slechts twee AA-batterijen kan de Life Scope G3 continu vitale parameters zoals ECG, SpO2 en ademhaling bewaken gedurende ten minste 24 uur in telemetriemodus. Om de batterij te sparen, kan het scherm ook worden uitgeschakeld na een bepaalde periode van inactiviteit. 
 • Intuïtieve bediening: Intuïtieve, soepele bediening via het aanraakpaneel, zoals het vegen van numerieke waarden om details weer te geven of vegen om door afleidingen te scrollen, maakt de Life Scope G3 uiterst gebruiksvriendelijk en biedt gemakkelijke en snelle toegang tot belangrijke informatie.
Naadloos

Robuuste netwerkconfiguratie, gegevensback-up en waterbestendige behuizing zorgen ervoor dat de waardevolle patiëntgegevens goed worden beschermd.

 • Robuuste netwerkconfiguratie: Life Scope G3 gebruikt IEEE 802.11a / b / g / n-protocollen voor robuuste en snellere communicatie.
 • Gegevensback-up: het communicatiestatuspictogram toont de sterkte van het signaal. Zelfs als de patiënt buiten het telemetriegebied gaat, kunt u de vitale-tekengegevens controleren die zijn opgeslagen in Life Scope G3.
 • Waterbestendig: Life Scope G3 voldoet aan de IPX7* waterbestendige norm en is beschermd tegen onbedoeld morsen van water en tijdens het reinigen. Life Scope G3 met iNIBP voldoet aan de IPX1-norm voor waterbestendigheid.

*Behalve batterijhouder

Brochure -

Facebook
LinkedIn
Instagram