Life Scope G7

Patiëntbewaking die belangrijk voor u is

Elke patiënt is uniek, en dat geldt ook voor hun behoefte tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.

Nihon Kohden biedt een complete oplossing voor patiëntbewaking die u meer tijd geeft om u te concentreren op wat er echt toe doet: kwaliteit van patiëntenzorg.

Dankzij de geavanceerde functies van Life Scope G7 kunnen clinici de patiëntmonitor aanpassen aan de behoeften in verschillende zorgtoepassingen in het hele ziekenhuis. Door het verminderen van vals alarm, werklast en de tijd voor diagnoses, ondersteunt de Life Scope G7 de verbetering van beter en door aanvullende informatie te verstrekken met standaardprocedures voor beter en geïnformeerd patiëntbeheer.

De Life Scope G-serie patiëntmonitors staan voor het leveren van hoge kwaliteit, met name voor patiëntgerichte zorg, slimmere technologieën en naadloos patiëntenvervoer.

Patiëntgerichte zorg

Om patiëntgerichte zorg te verbeteren, biedt de Life Scope G5 de volgende innovatieve oplossingen.

Snelle reactie zonder extra werklast

 • iNIBP: Snelle en pijnloze niet-invasieve bloeddrukmeting met de unieke iNIBP-technologie.
 • PWTT: Transittijd van de pulsgolf geactiveerd door de NIBP-meting voor het detecteren van veranderingen in de bloeddruk van de patiënt.
 • esCCO: Verbeterde hemodynamische monitoring zonder extra sensoren, kosten of procedure, ondersteunt artsen zelfs met minder kritieke patiënten niet-invasief of invasief met IBP.

Snelle informatie om onzichtbare informatie zichtbaar te maken.

 • aEEG: Het gebruik van de in amplitude geïntegreerde EEG verbetert de eenvoudiger en snellere detectie van aanvallen en maakt effectieve EEG-monitoring op lange termijn mogelijk.
 • synECi18: Identificatie van onzichtbare ischemie van de rechter ventriculaire en posterieure wand door een standaard ECG met 12 afleidingen te gebruiken zonder een extra procedure.
Slimmere technologie

Nihon Kohden ontwierp de Life Scope G5-interface eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en duidelijk zichtbaar vanaf een afstand. De patiëntmonitor biedt de volgende functies aan:

 • Modulaire flexibiliteit: De Life Scope G5 verzekert volledige modulaire flexibiliteit met een MULTI-connector en het Smart CableTM systeem. De slimme connectorkabels zijn gemakkelijk te hanteren en vereisen geen montage in tegenstelling tot conventionele modules.
 • G-Scope: Met de G-Scope zijn  alle belangrijke trends en lijsten direct beschikbaar op het hoofdscherm zoals ST review, OCRG, aEEG, Vital List, etc. zonder de huidige golfvormen te verbergen.
 • cap-ONE: Het gebruik van de cap-ONE technologie voor betrouwbare EtCO2-metingen maakt snelle interventies mogelijk bij geïntubeerde en niet-geïntubeerde patiënten. cap-ONE is werelds kleinste, meest duurzame en snelste mainstream CO2-sensor voor orale en nasale beademing en biedt eenvoudig luchtwegbeheer.
 • BluPRO: Nihon Kohden originele pulsoximetrie verbetert het comfort van patiënten met een hoge klinische nauwkeurigheid.
 • Dual SpO2: Dual SpO2 helpt bij het detecteren van persisterende pulmonale hypertensie van de pasgeborene (PPHN) van de pasgeborene die ongelijkheden van de SpO2-meting tussen de rechter bovenste en linker onderste ledematen veroorzaakt.
 • ec1-aritmie-analyse: de ec1-aritmie-analyse van Nihon Kohden zorgt voor de superieure elimniatie van valse alarmen en vermindert alarmmoeheid.
 • ViTrac: de ViTrac-viewesoftware is ontworpen met geavanceerde technologie, waardoor clinici altijd en overal toegang hebben tot monitoringinformatie voor meerdere patiënten op de iPad of iPhone.
 • Opties: Nihon Kohden NetKonnect en zenders zijn beschikbaar als opties. Ze zorgen ervoor dat realtime patiëntgegevens en – geschiedenis altijd en overal kunnen worden bekeken vanaf de pc van de arts.
 • HL7-communicatie: Directe HL7-communicatie maakt de uitwisseling van gegevens mogelijk tussen de Life Scope G5 en het ziekenhuisinformatiesysteem (HIS) zonder aanvullende software.
 • Schermafbeeldingen opslaan: Draag bij aan studies en presentaties door schermafbeeldingen van het bewakingsscherm op te slaan op een USB-geheugenstick.
Naadloos ziekenvervoer

Nihon Kohden’s Life Scope G5 biedt een uitgebreide transportoplossing met naadloze gegevensoverdracht, numerieke golfvormen en instellingen, evenals geavanceerde functies zoals esCCO, PWTT, dubbele temperatuur, enz. Onderweg tijdens transport.

Naadloze gegevensoverdracht is cruciaal in de klinische omgeving en wordt beveiligd door de HL7 Gateway te gebruiken, die LS-NET-monitors verbindt met het ziekenhuis of klinische informatiesysteem (HIS, CIS).

Facebook
LinkedIn
Instagram