Neurofax EEG

Neurofax EEG systeem: perfecte inzicht in de hersenen

Met hun modulaire ontwerp en intelligent, toekomstgericht concept bieden Neurofax EEG-systemen maximale flexibiliteit en kunnen ze worden aangepast aan de meest veeleisende vereisten in standaard klinische onderzoeken als wel in research toepassingen. Als zodanig vormt dit hoogwaardige digitaal assortiment een nieuwe benchmark in systeem oplossingen voor diagnostiek en monitoring.

Het zeer scherpe Neurofax EEG-systeem is uiterst intuïtief. De gebruiksvriendelijke software biedt een breed scala aan functies, waaronder opnemen, afspelen en kwantitatieve gegevensanalyse. Als standaardonderzoek in de neurologie wordt elektro-encefalografie in veel scenario’s gebruikt –  van routinematige diagnostiek tot ernstige zieke patiënten of neuromonitoring op de IC. Het Neurofax EEG systeem is gebouwd om alle aspecten van diagnostiek te dekken, het leveren van innovatieve functionaliteit, hoge signaalkwaliteit en duurzaamheid om efficiëntie te garanderen en toch eenvoudig te gebruiken.

Baanbrekende technologie voor verbeterde efficiëntie

Neurofax EEG-systemen, ontworpen voor zeer scherpe prestaties, zijn voorzien van geavanceerde technologie om veelzijdigheid te bieden voor zelfs de meeste veeleisende klinische vereisten.

 • Polaris.one, een database management systeem, ondersteunt de eenvoudige administratie en organisatie van diagnostische gegevens. Moderne communicatie-interfaces (HL7 en GDT / BDT) maken integratie in het ziekenhuis- en praktijkinformatiesystemen mogelijk.
 • Digital Video Software maakt gesynchroniseerde digitale video mogelijk voor EEG-systemen met webcam, professionele HD-camera of picture-in-picture volgens de vereisten
 • EEG Mapping, biedt amplitude met spectrale en frequentie online mapping tijdens acquisitie, zelfs met enkele kanalen en montages. Spike en Seizure Detection Software met een hoge gevoeligheid en een verbluffende lage vals-positieve snelheid
 • Polysmith* combineert slaap analyse software met opname systemen voor snelle en nauwkeurige gegevensanalyse. Voor een complete PSG oplossing op maat van individuele behoeften. 

* Product van Neurotronics Inc. USA

Progressieve presentatie voor slimme monitoring

Neurofax EEG-systemen hebben een slimme actieve weergave die het gebruikersgemak verbetert voor effectievere monitoring.

 • EEG trendprogramma zet EEG signalen om in duidelijke trendgrafieken waardoor ze gemakkelijk te interpreteren zijn (aEEG, DSA, CSA, Power FFT).
 • Slimme vitale functies-interface voor multimodaliteitsbeoordeling van de patiënt, met mogelijkheid om 8 kanalen uit bed monitors te halen.
 • Live View Panel biedt intuïtief real time beheer van verschillende neuromonitoring-gegevens vanaf een gecentraliseerde locatie.
Praktische functies voor grotere toepasbaarheid

Neurofax EEG-systemen zijn ontworpen met een modulaire aanpak en bieden een voorzichtige, veelzijdige functionaliteit met veel praktische toepassingen.

 • Versterker: Hoogwaardige versterker met 38 tot 256 kanalen realiseert breedband EEG-opname van trage verschuiving naar snelle rimpel.
 • Brain funciton mapping system: een uitgebreid en geavanceerd systeem voor het in kaart brengen van hersenfuncties vermindert tijdrovende procedures door corticale stimulatie te combineren, eenvoudig schakelen tussen stimulatie en opname, en een rapport voor het in kaart brengen van hersenfuncties op één plek.
 • EEG Scope: data reviewer die het mogelijk maakt om eerdere EEG te bekijken terwijl tegelijkertijd 4 EEG’s worden bewaakt, verkregen en geopend.
 • 3D Voltage Mapping: mappen van de hele hoofd bieden een compleet overzicht en een betere interpretatie van de topografie van EEG-afwijkingen.
Functies voor meer gemak

Neurofax EEG heeft futuristische functies die gegevensintegratie mogelijk maken met meer flexibiliteit, compatibiliteit en aanpassing voor efficiënt en handige monitoring.

 • Aanpasbaar hoofdmenu dat registratie van onderzoek protocol knoppen in het hoofdmenu mogelijk maakt. Elke knop heeft door de gebruiker gedefinieerde instellingen voor een onderzoek dat kan worden aangepast voor verschillende onderzoek condities en -methoden.
 • Note Window biedt de mogelijkheid om tot 1.000 secties golfvormen op te slaan voor vergelijking door drag en drop principe. Er kunnen maximaal 100 gekopieerde golfvormen worden geregistreerd als voorbeeldgegevens voor vergelijking met andere patiënten of voor educatieve doeleinden.
 • NeuroReport, dat is geïntegreerd in alle Nihon Kohden EEG-systemen, biedt individueel geconfigureerde rapportsjablonen, inclusief adaptieve automatische tekst functies, voor snelle en eenvoudige rapportage. Het garandeert maximale flexibiliteit en compatibiliteit. 
Facebook
LinkedIn
Instagram