Neuropack X1

Excellentie in EMG-EP diagnostiek

De Neuropack X1 meetsysteem is het nieuwste en meeste geavanceerde EMG / EP-systeem in de Nihon Kohden portfolio. De Neuropack X1 is verkrijgbaar met 6 of 12-kanaalsversterker en maximaal 2 elektrische stimulatoren. De Neuropack X1 is ontworpen met tal van tijdbesparende functies om de workflow van de gebruiker te maximaliseren zonder de integriteit van de gegevensverzameling in gevaar te brengen. Basis onderzoek software als EMG-, NCS- en SEP protocollen worden standaard meegeleverd met de Neuropack X1. De nieuwe onderzoeklijst zorgt voor een naadloze integratie van protocollen, patiënten en rapporten, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en de onderzoek tijd wordt verkort. 

Met het mobiele functionele keypad kan de gebruiker een volledige onderzoek afleggen zonder een toetsenbord of muis te gebruiken. Dit eenvoudige bedieningspaneel bevat de belangrijkste bedieningsknoppen van eerdere modellen, met extra toets functies zoals functietoetsen en numeriek toetsenblok. De Neuropack X1 is gebouwd om alle aspecten van diagnostiek te dekken, het leveren van innovatieve functionaliteit, hoge signaalkwaliteit en duurzaamheid om efficiëntie te garanderen en toch eenvoudig te gebruiken.

Laag geluid, compacte versterker

De geluidsarme versterkers en de actieve elektroden die stimulusartefacten verminderen, versnellen het onderzoek door eenvoudig en snel schone golfvormen te leveren. De geïntegreerde impedantie controle, die rechtstreeks kan worden geactiveerd via de input box, zorgt voor een betrouwbare plaatsing van de elektroden. De anatomisch geplaatste ingangen zorgen voor eenvoudige en comfortabele elektrodeverbindingen. 

Gebruikersvriendelijke bedieningspaneel

Het eenvoudige en gebruiksvriendelijke bedieningspaneel  maakt probleemloos onderzoeken mogelijk. U kunt de duur en snelheid van de elektrische stimulatie wijzigen met eenvoudige, one-touch bediening. De grote hoofdbedieningsknoppen van de Neuropack series zijn in vele eerdere productiegeneraties bewezen. Dit concept is verder verbeterd door speciale knoppen te bieden, zodat u het toetsenbord of de muis van uw computer niet meer hoeft te gebruiken tijdens een onderzoek.

Multitasking schermen

Maximaal acht testprotocolvensters kunnen tegelijkertijd worden geopend, waardoor het gemakkelijk is om eerdere stappen van de onderzoekserie opnieuw te bezoeken. De onderzoek lijst is uw centrale navigatieportaal tijdens en na het onderzoek en stelt u in staat om eenvoudig te volgen wat al is gedaan.

Rapport

NeuroReport is de gemeenschappelijke rapportagetool voor alle EEG-, EMG- en IOM-systemen van Nihon Kohden. Verschillende vooraf gedefinieerde sjablonen kunnen worden gebruikt om aangepaste rapporten voor verschillende onderzoek typen te maken. Een krachtige automatische tekst functie helpt bij het maken van individuele rapporten. De rapporten die in de database in een licentiebrij formaat worden opgeslagen, worden na het voltooien automatisch naar PDF geconverteerd. Dit voorkomt dat met die belangrijke medische documenten wordt geknoeid en maakt ze ook beschikbaar in een universeel softwareformaat.

NeuroNavi

De NeuriNavi-onderzoeksgids toont op het scherm onderzoek informatie, elektrode en stimulatieposities voor NCS en andere onderzoeken. Door technische en fysiologische achtergrondinformatie op te nemen, gaat de NeuroNavi ver boven de typische verplichte bedieningshandleiding. Handleidingen op het scherm zijn ook beschikbaar. U kunt op elk moment de NeuroNavi en bedieningshandleidingen raadplegen.

Facebook
LinkedIn
Instagram