Telemetrie Centrale Station

4 of 8 patiënt telemetrie bewaking

Dit is de bestverkopende centrale monitor van Japan. Dit verpleegkundige georiënteerde patiëntbewakingssysteem is ideaal voor de step-down unit, SEH, CCU en ICU, cardiale revalidatie, algemene afdeling en andere toepassingsgebieden. Er is een flexibele keuze aan patiëntenzenders beschikbaar.

Flexibele systeemconfiguratie

Er zijn twee modellen, 4-patiënt WEP-5204 en 8-patiënt WEP-5208. U kunt de weergave configureren afhankelijk van het kamerplan en het patiëntbeheerplan. Het kan draadloos worden gecombineerd met verschillende soorten zenders of multi-parameter bed monitoren.

Compacte en verplaatsbare oplossing

Eén compacte behuizing bevat het display met alarmindicator, hoofdeenheid, ontvangende eenheid en ingebouwde thermische recorder. U kunt het op een kar installeren om het verplegend personeel nog meer flexibiliteit te geven. Dit is geen alternatieve oplossing. Als u het op het verpleegbureau installeert, kunt u een tweede scherm toevoegen.

Zeer betrouwbare telemetrie

UHF digitale telemetrie met antenne met dubbele diversiteit zorgt voor een betrouwbaar en stabiel signaal. De frequentie verschilt van draadloos LAN, dus er is geen interferentie of gegevensverlies.

Gemakkelijke bediening

5 soorten alarmmeldingen zorgen ervoor dat zorgverleners geen alarmen missen.

Aritmiedetectie van hoge kwaliteit
  • Nihon Kohden geavanceerde ec1-artimie-analyse van onze high-end Life Scope J bedbewakingsmonitor is ook opgenomen in deze centrale monitor.
Standaard grote gegevensopslag

96 uur volledige ECG voor alle patiënten, samen met aritmie, recall, trend, tabeltrend en alarmgeschiedenis zijn standaard

Facebook
LinkedIn
Instagram