AED Linkage

Cardiolife AED bewakingssysteem op afstand

Met AED Linkage kunt u de status van uw Cardiolife AED-installatie en gebruiksartikelen op afstand controleren. U kunt op elke moment van de dag de AED-status controleren. U kunt de status en vervaldatum van elk gebruikersartikel registreren en controleren. Wanneer de vervaldatum nadert, wordt u gewaarschuwd zodat u deze items op tijd kunt vervangen. De resultaten van de dagelijkse en maandelijkse zelftest van de AED worden gerapporteerd in een database en in het geval dat uw aandacht nodig is, wordt u automatisch op de hoogte gebracht.

De verbinding tussen de AED en de webpagina wordt gemaakt via een draadloze modem, die gegevens via een mobiele 3G-verbinding verzend naar de server van het AED-bewakingssysteem op afstand. Met 3G kunt u er zeker van zijn dat de verbinding stabiel blijft.

AED remote monitoring

AED Linkage kan zorgen voor eenvoudige monitoring van de Cardiolife AED’s inclusief pads en batterijen. Dit door middel van een draadloze modem.

Normale status - indicator is groen

De Cardiolife AED voert een dagelijkse zelftest uit. Als de AED goed werkt, ontvangt de beheerder een status e-mail om de 5 dagen.

De status e-mail informeert over:

  • AED-status
  • Vervaldatum van defibrillatie-elektroden
  • Vervaldatum van de batterij
  • Resterende batterijcapaciteit (%)
Afwijkende status - indicator is rood

Als de Cardiolife AED tijdens zijn zelftest een afwijkende status of storing detecteert, wordt er een waarschuwingsmail verzonden totdat het probleem is opgelost

Mogelijke waarschuwingssituaties kunnen zijn:

  • Batterij bijna leeg of leeg
  • Pads zijn losgekoppeld of verlopen
  • Probleem op circuit

Gerelateerde producten

Facebook
LinkedIn
Instagram