AED-3100 Cardiolife

De beschikbaarheid van een gebruiksvriendelijk en AED kan een groot verschil maken bij het bieden van effectieve cardiovasculaire zorg. Nihon Kohden’s Cardiolife AED-3100 geautomatiseerde externe defibrillator (AED) stelt iedereen in staat om een leven te redden. Het intuïtieve ontwerp en de gesproken instructies vereenvoudigen en versnellen de levering van defibrillatie.

Cardiolife AED-3100 maakt het ook mogelijk om de schokenergie te verlagen voor kinderpatiënten terwijl ze dezelfde pads gebruiken. Analyse van het hartritme en opladen tijdens CPR maakt snellere defibrillatie-afgifte mogelijk. AED’s moeten regelmatig worden beheerd en gecontroleerd; met de implementatie van een effectief onderhoudsprogramma kan dit op afstand worden gedaan om tijd en moeite te besparen.

Kenmerken

Eenvoudige bediening in 3 stappen

Stap 1open het deksel

Open het deksel om de stroom in te schakelen. Duidelijk gesproken instructies beginnen onmiddellijk en leiden u door de hele procedure.

Stap 2Bevestig de elektroden op de patiënt

Nadat de pads zijn bevestigd, begint de AED-3100 onmiddellijk het hartritme te analyseren.

Stap 3Druk op de schokknop

Als een schok nodig is, knippert de schokknop. Druk op de knop om de patiënt een elektrische schok toe te dienen.

Geschikt voor alle leeftijden

De Cardiolife AED-3100 kan worden gebruikt voor zowel volwassen als pediatrische patiënten, zonder elektroden te verwisselen. De energieschakelaar maakt defibrillatie voor pediatrische patiënten mogelijk door eenvoudig over te schakelen naar de kindermodus om minder energie te leveren.

Automatische zelftest

Elke dag voert de Cardiolife AED-3100 een zelftest uit. Deze dagelijkse test bestaat uit het controleren van de huidige AED-status, de vervaldatum van de elektroden, de vervaldatum van de batterij en het resterende batterijvermogen. Een keer per maand wordt een nog grondigere test uitgevoerd, waarbij en volledige lading en ontlading wordt toegevoegd aan de dagelijkse test. Wanneer AED-koppeling wordt gebruikt voor bewaking op afstand, wordt automatisch een waarschuwing verzonden als er een afwijking wordt gedetecteerd.

Data opslag

De Cardiolife AED-3100 verzamelt en bewaart de gegevens over reanimatie (ECG- en gebeurtenisinformatie) gedurende 30 minuten. Dit betekent dat maximaal drie applicaties kunnen worden gedocumenteerd en geanalyseerd gedurende een periode van maximaal 90 minuten. De opgeslagen gegevens en testresultaten kunnen via Bluetooth draadloos naar een pc worden verzonden, waar ze gemakkelijk kunnen worden weergegeven en geanalyseerd.

Duurzaam en compact ontwerp

De Cardiolife AED-3100 werkt bij een breed temperatuurbereik, van -5 tot +50˚C. Het heeft een compacte behuizing die slechts, 2,3 kg weegt, inclusief de batterij en de pads. Met een internationale beschermingsgraad van IP55 is de AED-3100 beschermd tegen waterstralen. 

Continue VT/VF analyse diagram

Nihon Kohden’s continue VT / VF analyse-algoritme analyse-algoritme analyseert de ECG-golfvorm, zelfs tijdens CPR. Het opladen begint voordat een schok wordt geadviseerd. Dit helpt om snellere defibrillatie te leveren dan ooit tevoren. Het duurt minder dan 15 seconden om de stroom in te schakelen om te ontladen. Een snellere oplaadtijd helpt om snel energie te leveren wanneer VT of VF wordt waargenomen.

De Cardiolife AED-3100 biedt defibrillatie met behulp van een bifasische impulscurve met lagere energie. Het maakt gebruik van een bepaald T-circuit – ActiBiphasic-technologie- dat een verbetering biedt ten opzichte van de meeste conventionele bifasische circuit concepten.

Gerelateerde Producten

Facebook
LinkedIn
Instagram