ECG-3350 CARDIOFAX M

Gemakkelijke bediening & geavanceerde analyse.

Eenvoudige bediening en efficiënte workflow vormen de basis van het nieuwe elektrocardiogram Cardiofax M van Nihon Kohden. Met het grote 8-inch kleurendisplay kunnen gegevens gemakkelijk worden bekeken en is een ECG-voorbeeld mogelijk voordat ze worden opgenomen. Cardiofax M ondersteunt op papier gebaseerde en papierloze workflows, waardoor zowel golfvorm- als analyseresultaten ter beoordeling naar een pc kunnen worden overgebracht.

De baanbrekende technologie van Nihon Kohden ondersteunt clinici bij het testen van meer patiënten met verbeterde informatie die beschikbaar is via analyse. Met synECi18-technologie biedt Cardiofax M 18-afleidingen ECG-informatie van een 12-afleidingen ECG, waardoor de patiëntveiligheid wordt geoptimaliseerd en het functioneert als een geweldig triage-instrument.

Kenmerken

Gemakkelijke te bedienen
 • Gemakkelijk te bekijken LCD-kleurendisplay: Op de verlichte 7″ kleuren LCD scherm kunt u gemakkelijker de 12-afleidingen ECG en gegevens bekijken. Verbeterde gebruikerservaring met on-screen gidsfunctie als los liggende lead berichten helpt om opnieuw testen te voorkomen.
 • Eenvoudige gegevensinvoer: Uitgerust met alfanumerieke toetsen voor het identificeren en gemakkelijk invoeren van patiëntinformatie. De barcodelezer en magnetische kaartlezer maken het mogelijk om de patiëntinformatie snel in te voeren zonder menselijke fouten.
 • Eenvoudige bediening: met zijn lichtgewicht ontwerp en geïntegreerde handgreep staat de Cardiofax S voor gemakkelijke draagbaarheid – hij weegt 2,3 kg zonder de batterij.
 • Elektronische opname: met de Preview-functie kunt u de ECG en de analyse controleren voordat u afdrukt. Via de papierloze modus kan de ECG en de analyse digitaal worden verstuurt.
 • Gemakkelijke gegevens overdracht: tot 400 ECG-bestanden kunnen worden opgeslagen in het interne geheugen. Ongeveer 3.000 ECG bestanden kunnen op een SD geheugenkaart worden opgeslagen. Cardiofax S biedt ook de mogelijkheid om de ECG gegevens digitaal over te dragen via LAN of W-LAN. DICOM output wordt ondersteunt. Informatie kan ook direct worden opgeslagen in PDF formaat. 
Geavanceerde analyse
 • 12-lead ECG analyse op hoog niveau: Cardiofax S omvat het nieuwste interpretatieprogramma van Nihon Kohden, ECAPS 12C analyse programma. Het biedt gelijktijdige 12-lead ECG-acquisitie voor maximaal 24 seconden en analyseert met ongeveer 200 bevindingen en 5 beoordelingscategorieën. ECAPS 12C kan ook typische ECG van het Brugada type detecteren.
 • Baanbrekende synECi18-technologie:
  • Ontwikkeld door Nihon Kohden, biedt synECi18 18-afleidingen ECG informatie van een standaard 12-afleidingen ECG door synthese van de extra afleidingen V3R tot V5R en V7 tot V9, om onzichtbare ischemie te helpen identificeren.
  • Diagnostische onnauwkeurigheid kan schadelijke vertragingen veroorzaken, vooral als de presentatie niet typisch is of de eerste 12-afleidingen ECG negatief is. Tijdige detectie van ischemie met synECi18 kan myocardiale schade voorkomen of de tijd verkorten tot indicatie van percutane coronaire interventie (PCI).
  • Vooral in noodsituaties wordt synECi18 beschouwd als een nuttig triage-instrument om de resultaten te verbeteren door vroege herkenning en castratie. Met dezelfde werklast en kosten als voor standaard ECG-procedures, is de patiënt veiligheid geoptimaliseerd en kan de tijd tot reperfusie worden verkort.  
 • Krachtige naleving van IEC60601-2-25: 2011: Cardiofax voldoet aan de IEC-norm IEC60601-2-25: 2011, die een hoge nauwkeurigheid van signaalverwerking (AC-filtering), ECG-meting en ECG-analyse goedkeurt. Het helpt u met een nauwkeurige ECG-diagnose.

Documenten

Gerelateerde Producten

Facebook
LinkedIn
Instagram